Nyhetsarkiv

Leverans av 2st Avant E6:or till en och samma kund

Avant E6 är en helt eldriven kompaktmaskin, inga utsläpp, minimal ljudnivå, batteridrift & inbyggd laddningsenhet. Oscar med Maskincity tackar för förtroendet av denna leverans och önskar vår kund

Leverans, Avant 640 utrustad för vintern

Oscar med Maskincity tackar för förtroendet av denna leverans och önskar Patrik och Fredrik stort lycka till med sin nya Avant 640.

Byte från en Avant 630 till en ny Avant 745

Oscar med Maskincity tackar för förtroendet av denna leverans och önskar Jonas stort lycka till med sin nya Avant.

Leverans Avant 640

Oscar med Maskincity tackar för förtroendet av ytterliggare en leverans till Mikael, denna gång blev det en ny Avant 640. Vi önskar Mikael stort lycka till med sin nya maskin.

Leverans Avant 760i till Aldéns Allservice AB

Oscar med Maskincity i Motala tackar för leveransen av ytterliggare en Avant maskin till Aldéns Allservice AB. Vi önskar Sören och Aldéns Allservice stort lycka till med sin nya maskin.

Uppgradering från Avant 635 till en ny 745

Oscar med Maskincity tackar för förtroendet av leveransen och önskar Karin och Johan stort lycka till med sin nya maskin.

Avant 760i - SÅLD

Oscar med Maskincity i Motala tackar för förtroendet av leveransen och önskar Oskar med Strandbergs Stensättning stort lycka till med sin nya 760i.

Avant 225 leverans

Leverans av vår populära Avant 225, utrustad med redskap såsom schaktblad, jordfräs, pallgafflar, grävarm och grusskopa. Vi önskar Roland stort lycka till med sin nya Avant.

Atlas 140W levererad till kund

Maskincity tackar för förtroendet av leveransen och önskar Grävarna Tommy Davidsson i Norrköping stort lycka till med sin nya Atlas 140W.

Leverans Schaeff TC85

Maskincity tackar för förtroendet av leveransen och önskar vår kund stort lycka till med sin nya grävare

Avant 423 får ny ägare

Maskincity tackar för förtroendet av leveransen av en ny Avant 423. Vi önskar vår kund stort lycka till med sin nya avant och hoppas att dem får många trevliga timmar tillsammans.

Leverans Avant 528

Vår Avant 528 får ny ägare, vi önskar Thomas stort lycka till med sin nya maskin och tackar så mycket för förtroendet av leverans.

Avant 760i får ny ägare

Vi önskar Jesper stort lycka till med sin första Avant maskin och tackar så mycket för förtroendet av leveransen.

LEVERANS, Avant 420

Utrustad med pallgafflar, planeringsskopa och fodergrep. Vi önskar ola stort lycka till med sin nya maskin och tackar för förtroendet av leveransen.

Avant 528 levererad till kund

Leverans av vår populära Avant 528 utrustad med ett helt lass av trevliga redskap som kommer att underlätta en hel del samtidigt göra arbetet roligare för medarbetarna på Medevi Brunn. Oscar

Kontakta oss / Information

Turbinvägen 13    |   591 61 Motala   |   Telefon 0141-20 22 90    |     info@maskincity.se
Öppettider:  Verkstad reservdelar: 07:00-16:00   |   Försäljning: 08:00-16:30   |  Följ oss på Facebook ”Facebook”

» ENTREPRENADMASKINER  |   » SKOGSMASKINER   |   » FLISMASKINER   |   » MASKINCITY   |   » NYA & BEGAGNADE MASKINER

© 2015 MaskinCity AB.  All Rights Reserved.