Nyhetsarkiv

Uppgradering från Avant 635 till en ny 745

Oscar med Maskincity tackar för förtroendet av leveransen och önskar Karin och Johan stort lycka till med sin nya maskin.

Avant 760i - SÅLD

Oscar med Maskincity i Motala tackar för förtroendet av leveransen och önskar Oskar med Strandbergs Stensättning stort lycka till med sin nya 760i.

Avant 225 leverans

Leverans av vår populära Avant 225, utrustad med redskap såsom schaktblad, jordfräs, pallgafflar, grävarm och grusskopa. Vi önskar Roland stort lycka till med sin nya Avant.

Atlas 140W levererad till kund

Maskincity tackar för förtroendet av leveransen och önskar Grävarna Tommy Davidsson i Norrköping stort lycka till med sin nya Atlas 140W.

Leverans Schaeff TC85

Maskincity tackar för förtroendet av leveransen och önskar vår kund stort lycka till med sin nya grävare

Avant 423 får ny ägare

Maskincity tackar för förtroendet av leveransen av en ny Avant 423. Vi önskar vår kund stort lycka till med sin nya avant och hoppas att dem får många trevliga timmar tillsammans.

Leverans Avant 528

Vår Avant 528 får ny ägare, vi önskar Thomas stort lycka till med sin nya maskin och tackar så mycket för förtroendet av leverans.

Avant 760i får ny ägare

Vi önskar Jesper stort lycka till med sin första Avant maskin och tackar så mycket för förtroendet av leveransen.

LEVERANS, Avant 420

Utrustad med pallgafflar, planeringsskopa och fodergrep. Vi önskar ola stort lycka till med sin nya maskin och tackar för förtroendet av leveransen.

Avant 528 levererad till kund

Leverans av vår populära Avant 528 utrustad med ett helt lass av trevliga redskap som kommer att underlätta en hel del samtidigt göra arbetet roligare för medarbetarna på Medevi Brunn. Oscar

Schaeff TW110 levererad till kund

Vi är mycket glada över att få leverera en ny hjulgrävare Schaeff TW110 till Joel. Maskincity tackar så mycket för förtroendet av leverans och önskar Joel stort lycka till med sin nya maskin.

Succémaskinen Avant 528 får ny ägare

Anders som är den nya ägaren av denna populära modell är inne på sin andra Avant maskin och säger att han inte skulle klara sig en dag utan maskinen. Vi är mycket glada över förtroendet av leverans oc

Leverans Avant 528

Äntligen får Jan sin efterlängtade maskin, Oscar med Maskincity tackar så mycket för förtroendet av leverans samt önskar er stort lycka till med eran nya maskin.

Demokörning med vår Rottne F11D är nu igång!!

Är ni intresserad av att känna på maskinen eller bara vill ha lite mer information kring vår F11D, kontakta Peter Zetterström på 070-621 18 08.

Leverans Avant 220 "Kung Bore" - Vinteredition

Ytterligare en Avant 220 till Motala Kommun. Vi tackar för förtroendet av leveransen och önskar er stort lycka till mer er nya maskin.

Kontakta oss / Information

Turbinvägen 13    |   591 61 Motala   |   Telefon 0141-20 22 90    |     info@maskincity.se
Öppettider:  Verkstad reservdelar: 07:00-16:00   |   Försäljning: 08:00-16:30   |  Följ oss på Facebook ”Facebook”

» ENTREPRENADMASKINER  |   » SKOGSMASKINER   |   » FLISMASKINER   |   » MASKINCITY   |   » NYA & BEGAGNADE MASKINER

© 2015 MaskinCity AB.  All Rights Reserved.