Om oss   |   Personal  |  Kontakt  |  Hitta till oss

Svensktillverkade maskiner med hög kvalité

Inom skog är vi återförsäljare för skotare och skördare från ROTTNE. Tillverkning av maskiner för både gallring och slutavverkning sker vid fabriker i Rottne, Lenhovda och Stensele. Utmärkande för skogsmaskinerna från Rottne är goda köregenskaper, hög förarkomfort och servicevänlighet.

Vi levererar även aggregat från SP och LogMax, slirskydd och band från PEWAGGUNNEBOOFA, och gripar från HSP och HULTDINS.

Optimal styrvinkel - smidigast i skogen
Tack vare den styrbara vagnen ökar maskinens styrvinkel från 43 till 54 grader, vilket gör denna medelstora skotare till en smidig gallringsskotare. Vagnstyrningen är i normalläget sammankopplad med midjestyrningen men kan också styras separat.

Ny hytt - med COMFORT LINE
De stora rutorna ger en mycket god sikt. Hytten är rymlig och välisolerad med låg ljudnivå. Som tillval kan skotaren utrustas med COMFORT LINE hyttupphängningssystem vilket reducerar stötar och gör körningen betydligt mjukare.

Servicevänlig
För alla ROTTNE-maskiner är servicevänligheten en viktig faktor. Stilleståndstiden är dyrbar för maskinägaren och med en hög servicetillgänglighet kan tiden för service, reparationer och rengöring minimeras avsevärt.

Vår leverantör

Öppettider

Verkstad & reservdelar: 07:00-16:00
Försäljning: 08:00-16:30

Kontakta oss / Information

Turbinvägen 13  |  591 61 Motala
Telefon 0141-20 22 90 |   info@maskincity.se


© 2015 MaskinCity AB.  All Rights Reserved.