Om oss   |   Personal  |  Kontakt  |  Hitta till oss

MaskinCity erbjuder maskiner från ledande tillverkare...

Vi söker en ung driven säljare

Är du vår nästa säljare?

Du är sälj- och resultatinriktad och har förmågan att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer med både befintliga och nya kunder. Vi söker en ”praktisk” säljare som inte bara säljer utan också kan demonstrera våra produkter. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete hos oss på Maskincity i Motala. 

Du kommer att driva och utveckla affärer. Initiera marknadsaktiviteter för ditt produktområde i samband med vårt säljteam. Säkerställa att vi har rätt förutsättningar för att fortsatt vara en attraktiv partner för våra kunder. Du är en mycket social och positiv person som har lätt att bemöta nya personer och som drivs av att uppnå gemensamma och individuella mål. Vi ser att du är mycket strukturerad, noggrann och självgående. Som en del  i vårt säljteam vill du vara med och utveckla och aktivt bidra med idéer och förslag till förbättringar. Om du har tidigare erfarenheter av försäljning är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har körkortsbehörigheten BE (tungt släp).

Ditt ansvarsområde kommer framförallt att vara våra kompaktmaskiner Avant. Vi ser att det finns stor efterfrågan ute hos våra kunder. Våra produktområden är entreprenad, lantbruk och skogsbruk. Vi har gjort ett fantastiskt arbete hittills och nu behöver vi dig för att utvecklas ännu mer.

Låter det här intressant, är du den vi söker?  Skicka då gärna in en kortfattad ansökan till magnus@maskincity.se som förklarar varför just du ska ha den här chansen att bli en del av vårat säljteam.

Tillträde omgående.

Öppettider

Verkstad & reservdelar: 07:00-16:00
Försäljning: 08:00-16:30

Kontakta oss / Information

Turbinvägen 13  |  591 61 Motala
Telefon 0141-20 22 90 |   info@maskincity.se


© 2015 MaskinCity AB.  All Rights Reserved.