Maskiner & Redskap

Stort sortiment av varumärken

Vi erbjuder ett stort sortiment av olika välkända varumärken. Hos oss kan du hitta allt från Avant och Kubota till Epsilon och Jyfa. De produkter vi marknadsför är främst inom områden som entreprenad, lantbruk och skog.  När du kommer till oss får du trygga maskinköp och högkvalitativ service.

  • Entreprenad - grävmaskiner, hjullastare, kompaktmaskiner och dumpervagnar.
  • Lantbruk - traktorer, vagnar, dumpers, balvagnar, volymvagnar, vedklyvar och produkter för inom-/utomgårdslantbruk.
  • Skog - skogsmaskiner, flismaskiner, skogsvagnar, klipp- och sågaggregat samt stock-/vedklyvar.

Avant

KOMPAKTLASTARE & REDSKAP

Avants kännetecken är innovativ produkt utveckling och unik design. Avant lastare är mycket mångsidiga och utvecklas aktivt baserad på kundrespons. Kvalitetskontroll är A & O genom hela produktionsprocessen.

Sany Grävmaskiner

GRÄVMASKINER

Sany Group, världens ledande tillverkare av grävmaskiner under 2022 med över 100 000 sålda enheter globalt, har etablerat sig på den svenska marknaden.

Kubota Grävmaskin & Hjullastare

GRÄVMASKINER & HJULLASTARE

Kubotas har över 40 års erfarenhet och erbjuder minigrävare, hjullastare och kompaktlastare. Kubota är kända för sina avancerade funktioner och bekvämligheter samt har etablerat ett gott rykte om hög hållbarhet.

Kubota Lantbrukstraktorer

LANTBRUKSTRAKTORER

Rottne skogsmaskiner

SKÖRDARE & SKOTARE

Rottne Industri är i dag världens fjärde största tillverkare och leverantör av kraftfulla, hjulburna skogsmaskiner anpassade för kortvirkesmetoden. Det är vi stolta över. Från våra fabriker levereras varje år runt 200 toppmoderna och robusta skördare och skotare till fyra kontinenter.

Jarcrac skogsmaskiner

SKÖRDARE, SKOTARE & KOMBIMASKINER

Jarcrac är en finsk skogsmaskinstillverkare som tillverkar mindre skördare, skotare och kombimaskiner. Jarcracs skogsmaskiner är perfekt lämpade för året runt bearbetning av gallring.

Genomtänkt och robust maskindesign.

Eschlböck flishuggar

For generations, inventions and innovations at Eschlböck have been in the service of agriculture. With an inventive spirit and many capable employees, the family business has become the innovation leader in chipper construction. 

JAPA Vedmaskiner

Japa har tillverkat vedmaskiner i Laitila i västra Finland sedan 1977. Idag är Japas fabrik 6500 m2 stor, sysselsätter 25 st anställda och omsätter ca. 40 miljoner kronor.

Palmse Trailer

DUMPERVAGN, VOLYMVAGN, BALVAGN, MASKINTRAILRAR, SPANNMÅLSVAGN, VÄXLARVAGN, KREATURSVAGN

Nordfarm har i dagsläget två stycken specialutbildade servicetekniker som utbildas löpande, för att vi ska kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vi har som standard att hjälpa till med driftstart av våra mest komplexa maskiner ute hos dig som kund. Allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

Palms

SKOGSVAGNAR & SKOGSKRANAR

Nordfarm har i dagsläget två stycken specialutbildade servicetekniker som utbildas löpande, för att vi ska kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vi har som standard att hjälpa till med driftstart av våra mest komplexa maskiner ute hos dig som kund. Allt för att du ska få en så bra start som möjligt.

SAMI

SNÖ- & SOPREDSKAP

Vi har professionella produkter för all typ av vägunderhåll, både för proffsen och för lantbrukaren som vill utnyttja sin traktor. Med en bred maskinpark kan vi stötta på alla fronter.

Biojack

ENERGIKLIPPAR

Tämä on sopivin ratkaisu tehokkaaseen metsänhoitoon sekä koneiden ja työlaitteiden määrän vähentämiseen hakkuussa. Biojack energiakoura hoitaa koko puunkorjuutyön.

Westtech

Alla Westtech®-Produktlinie produkter utvecklas av erfarna ingenjörer, och alltid i nära samarbete med våra kunder. Vårt mål är att ständigt optimera produktsortimentet i enlighet med kundkrav och användningsområden.

Övriga maskiner & tillbehör

OFA Slirskydd

PEWAG Skogsband

Olofsfors Skogsband

HSP Gripen

Homburg

Täckdikesspolare

Lucas

Utfodring & strö

Elho, Mammut

Vallkedjan

Perfect

Slagklippare

Engcon

Steel wrist

JYFA tillbehör

SE Equipment